Ακολούθησέ μας στο Facebook

Οι Ευρωπαίοι προετοιμάζουν τον πληθυσμό για τον χειμώνα - Ξεκίνησε ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος;


Στον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων για το σημαντικότατο και ζωτικής σημασίας ζήτημα της ενεργειακής κρίσης τον χειμώνα που μας έρχεται. Σύμφωνα με τον ίδιο οι κυβερνήσεις της Ευρώπης προετοιμάζουν από τώρα τους πολίτες για ότι θα ακολουθήσει μετά το καλοκαίρι.

Ακούστε την συνέντευξη:

Ο δε οικονομολόγος και δημοσιογράφος Γιώργος Αδαλής μιλώντας στον ίδιο δημοσιογράφο, αναφέρεται στο ενεργειακό ζήτημα ως μία πτυχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ξεκινήσει.

Ακούστε την συνέντευξη:

Καθόλου ευοίωνες οι προβλέψεις για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά τα ζητήματα της οικονομίας, το επισιτιστικό λόγω πολέμου στην Ουκρανία, την πολιτική αστάθεια στις περισσότερες ευρωπαϊκές δημοκρατίες αλλά και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης / μεταφοράς πληθυσμών από Ασία και Αφρική, η κατάσταση δείχνει να γίνεται ανεξέλεγκτη με γείτονες όπως Ρωσία και Τουρκία να αυξάνουν την επιθετικότητά τους και μία δυτική συμμαχία να δείχνει ανέτοιμη να συνδράμει σε όλα αυτά, παρά να φορτώνει το κόστος στους Ευρωπαίους.


© all rights reserved
made with by templateszoo